Kantoren

Bepaal zelf de kantoorruimte (per m2), het aantal werkplekken, de duur van de contracten en de benodigde producten zoals telefonie en data. Wij geven je graag de ruimte: huisvesting dient de bewoner en niet andersom. Passende bedrijfshuisvesting zorgt voor een effici├źnte en winstgevende bedrijfsuitoefening en voor een gezonde balans tussen welzijn en productiviteit.

De werkplek, eenvoudig en doeltreffend. Maar wel mooi. Het is bewezen dat een mooie en kleurrijke werkplek de creativiteit en productiviteit stimuleert.Muriel, interieurarchitect

Je eigen kantoorruimte, werken in een flexruimte of een mix van deze twee. Voor sommige activiteiten heb je feedback, overleg en input nodig. Voor andere activiteiten zoek je de rust om geconcentreerde tot productie te komen. In bedrijfsprocessen worden deze verschillende zaken naar elkaar toe gebogen om tot een gemeenschappelijke bedrijfsdoelstelling te leiden. Kantooromgevingen moeten volgens onze visie aan deze aspecten voldoen.

Indien je geïnteresseerd bent om jouw bedrijf te vestigen in de Hoendiepskade neem dan contact op met Waarborg Vastgoed (T 050-2019292 of E info@waarborgvastgoed.nl) en vraag naar de mogelijkheden.